top of page

Over ons

Bretz fauteuil Hangout

Kabana Design bestaat inmiddels ruim 27 jaar. Wij zijn helemaal thuis in maatwerk en dit gaat heel ver. Wie bij ons aan tafel gaat zitten met een eigen tekening of schets krijgt een professioneel ontwerpvoorstel op basis van zijn wensen terug. Aanpassen van modellen uit de collectie is bij ons de normaalste zaak van de wereld: kleur, lengte, breedte, bekleding keuze, framemateriaal, houtsoort, MDF, glas, marmer, keramiek .......  u zegt het maar. Wij maken uw meubels persoonlijk. In welk interieur komt het, welke ruimte, wie is de gebruiker? De wens van u is het belangrijkst. We geven u de mogelijkheid om te kiezen uit een 2D of een 3D ontwerp en als het gewenst is, komen we natuurlijk op uw locatie.

Kabana Design - door onze klantbetrokkenheid hebben wij een goede naam onder mensen die vanwege hun

lichamelijke beperkingen aangepast meubilair nodig hebben. We maken onder meer alles op maat in

massief hout, zoals keukens, bedden, tafels, salontafels, inbouwkasten, TV kasten, badkamermeubels eigenlijk alles. Is er ook iets wat je bij ons niet kunt krijgen? Ja dat is er. Meubels gemaakt van verweggistan hout. Kabana is ronduit een voorstaander van eerlijk en massief hout.

Walnoot, noten, essen, beuken, kersen en natuurlijk de hertog onder het hout: eiken. Alles kan bij Kabana,

maar fophout en zwart gekapt hout daar doen we niet aan.

 

Kabana Design - de eerste ontwerper die gebruikt eikenhout toepaste in design - heeft er alle ervaring in. Wij vinden wat goed is, moet je gebruiken. En wat je gebruikt, moet goed zijn. Eikenhout dat zo'n 200 jaar is gebruikt als constructiehout vervaardigen we naar de meubels toe. Met Kabana kies je voor duurzaam en kwalitatief, echt en eigen. Meubelen van massief hout hebben het voordeel dat je er levenslang van kan genieten.

Kabana Design - meer dan 500.000 loyale klanten hebben ervoor gekozen hun one of a kind droom meubelstuk te creëren bij ons. Op dit moment in Aalsmeer op Oosteinderweg 249. Let op niet alleen in het pand ! Mix ons niet met andere bedrijven die in het pand aanwezig zijn. 

bottom of page